Eerste nederlaag deze competitie voor v.v. Bergentheim

Zoals altijd een vriendelijke ontvangst in de bestuurskamer van de mooie club v.v. Bruchterveld.  Een streekderby die veel publiek trok. (ca,. 300 toeschouwers)

Dat v.v. Bergentheim niks cadeau kreeg was vooraf bekend. De start kende een gevecht op het middenveld. Grimmige duels van beide kanten.

V.v. Bruchterveld deelde kleine speldenprikjes uit en zette met een versterkt middenveld v.v. Bergentheim onder druk

Dat resulteerde in kleine kansjes.

In de 14e minuut had Bergentheim  geluk na een foutje in de achterhoede.

Twee minuten was het wel raak voor Bruchterveld. Uit een corner werd de bal nog weggewerkt maar Luuk Benjamins schoot beheerst in. 1-0!

In de 23e minuut moest Karel pullen ingrijpen na een knap schot.

v.v Bergentheim kwam wat beter in de  wedstrijd. Nick Buitenhuis speelde wederom een goede wedstrijd en was een goed aanspeelpunt in de voorhoede.

In de 31e minuut scoorde v.v Bergentheim na scrimmage voor de goal. 1-1 door Martijn Pouwels.

Sean de Putter blokte een afstandsschot van v.v. Bruchterveld keurig!

In de 36e minuut scoorde v.v. Bergentheim na een mooie voorzet vanaf rechts. Milan Hans schoot de bal strak in de touwen. 1-2

De 1-3 lag er aan te komen maar de kansen werden niet benut. Net voor rust maakte Luuk Benjamins ( zijn 2e van de middag) een wereldgoal ( prachtig afstandsschot)

In de rust werd er niet gewisseld bij v.v. Bergentheim.

Na ruim 10 minuten maakte v.v. Bruchterveld 2-3. Een middenveld  speler van Bruchterveld werd slim aangespeeld ( stond overigens helemaal vrij) en liet Karel Pullen kansloos (3-2)

V.v. Bergentheim ging druk zetten. Chieljan Schuldink kreeg een kansje die niet naast ging.

Er werd gewisseld door v.v. Bergentheim (een op een spelen achterin) Sander Lamberink, Jelte Hofsink en Nick Hakkers werden ingebracht

Het bleef tot de laatste minuut spannend. Het was voor v.v. Bruchterveld billenknijpen en de doelverdediger van v.v. Bruchterveld moest ( en dat deed hij prima) ingrijpen om de 3 punten over de  de streep te brengen

Eindstand 3-2- winst voor v.v .Bruchterveld

Resume:

De voetbalkenners gaven aan dat een gelijk spel beter de verhouding weer had gegeven. Het was een mooie wedstrijd en de 3 punten  bleven in Bruchterveld. Het november feest kon losbarsten in de feesttent van v.v. Bruchterveld

Volgende week speelt v.v. Bergentheim thuis tegen Daarle om 14:30 uur en dan zal de eerste periode kampioen bekend worden