De buienradar voorspelde niet veel goeds en het bleek ook de waarheid. Veel regen  en wind voor het publiek was dit minder leuk.

V.v. Bergentheim speelde met dezelfde spelers als vorige week tegen DES Nijverdal.

V.v. Kloosterhaar kon volgens het bestuur eindelijk na veel blessureleed beschikken over een goed basis elftal.

V.v. Kloosterhaar ging fel van start. Ze kwamen niet naar Bergentheim om de punten weg te geven. Veel strijd en hard werken.

De 1e helft kende 1 hoogtepunt. Een prachtige aanval in de 24e minuut over links kwam via Nick Buitenhuis en Rob Wevers voor de goal en daar wist de goed spelende Milan Hans wel raad mee. Hij scoorde beheerst. (1-0)

Hierna controleerde Bergentheim de wedstrijd. Kort en snel rondspelen van de bal. Een foutje in de achterhoede van Bergentheim wist Kloosterhaar niet af te straffen

Ruststand 1-0

In de 2e helft werd er vaak gebruik gemaakt van lange ballen naar voren door beide teams.

V.v. Bergentheim liet een paar mooie aanvallen zien maar de voorzet voor de goal liet te wensen over.

In de 20e minuut moest Karel Pullen ingrijpen bij kans van Kloosterhaar. In de 25 minuut had Bergentheim veel geluk bij een inzet van Kloosterhaar die over het doel ging.

In de 31e minuut werd Milan Hans gewisseld en Jelte Hofsink kwam het veld in.

In de 41e minuut werd een goal van Kloosterhaar afgekeurd vanwege buitenspel.

Nick Buitenhuis ( hij ging voorop in de strijd) werd in de 43e minuut gewisseld

Het bleef spannend tot het eind. Kloosterhaar trok alle registers open om nog een punt te pakken.

Brent Hakkers en Jesper Holtvlüwer kregen nog een invalbeurt en zagen met alles  wat  Bergentheim lief is dat de 3 punten in Bergentheim bleven.

Resume:

Geen overtuigende overwinning maar de 3 punten maken veel goed. Bergentheim blijft koploper met de minst gepasseerde verdediging.

Volgende week weer een streekderby : 1430 uur in en tegen v.v. Bruchterveld