Ook dit jaar ontvangt v.v. Bergentheim een mooi bedrag vanuit de Salland Clubactie!

Met de Salland Clubactie kunnen sportclubs extra geld sparen voor de eigen club. Voor elk lid dat een zorgverzekering afsluit bij Salland Zorgverzekeringen krijgen zij namelijk een bedrag. Ook voor elk jaar dat een klant daar blijft. Het geld van de Clubactie mogen de verenigingen vrij besteden. 


Het sponsorbedrag kan bij elkaar worden gespaard door leden die zich aanmelden op het clubcollectief, voor iedere deelnemer aan het collectief ontvangen clubs dus een mooi sponsorbedrag. Naast de financiële steun organiseert Salland ook ondersteunende activiteiten voor sportclubs. Zoals EHBSO workshops, Salland Helpt, verenigingsadviezen en het innovatiebudget.

De Salland Clubactie is bij de vereniging niet geheel onbekend; in 2018 deed de club voor het eerst mee en haalde hier ruim € 4500 op. Dit jaar is het bedrag wat lager maar zeker niet minder mooi om te ontvangen. Bert Nijenhuis neemt de cheque namens Martijn Abbenhues (accountmanager Salland) en Kirsten Ophof (Vrieling Verzekeringen) in ontvangst. 
‘’Met dit bedrag zijn wij heel erg blij en wij willen dit graag gaan besteden aan onze jeugd. We willen graag investeren in opleiding voor jeugdtrainers wat winst oplevert voor onze jeugd. (Train de trainer)‘’ Ook wil ik namens heel v.v. Bergentheim Salland Zorgverzekeringen en Vrieling Adviesgroep hartelijk bedanken’’ aldus Bert Nijenhuis