Activiteiten tot en met einde van het seizoen!

Nu het er op lijkt dat de meeste corona maatregelen er af gaan kunnen we langzamerhand weer beginnen met het inplannen van activiteiten.

De afgelopen twee jaar is er niet veel te organiseren geweest op de club door de verschillende maatregelen, maar we hebben in oktober een geweldig feest gehad! Online bingo's en een pubquiz. Tussendoor nog een geweldige verkoopactie gehad, maar dat was het ook wel zo'n beetje qua activiteiten.
Maar daar gaat hopelijk nu verandering in komen. We hebben met de activiteiten commissie vergadert en een aantal activiteiten gepland tot en met het einde van het seizoen. Activiteiten tot en met einde van het seizoen!

12 maart
Feestavond - 'Ode aan de QR-code' meer informatie zal komende week hierover volgen. Maar dat er een feestavond komt staat vast, hopelijk word het net zo'n succes als in oktober.
Tevens zal op deze avond ook de trekking volgen van de grote verloting.

25 maart
Vrijwilligersavond - Een avond speciaal voor al onze vrijwilligers van de club, elke vrijwilliger (en partner) is van harte welkom voor een hapje en een drankje deze avond.

1 april
Voetbalquiz - Deze quiz zou eigenlijk 2 jaar geleden gehouden worden, maar helaas kon deze telkens geen doorgang vinden. Meer informatie zal binnenkort volgen op de site en social media.

2 april
Muziek in de kantine - De bekendste geheime zender kneiters zullen in de kantine te horen zijn door de Mannes Amateur

14 mei
De afsluiting van het seizoen met de jaarlijkse feestdag. Tevens zal op deze dag ook de koe los gelaten worden voor schijt je rijk. Hiervoor begint de verkoop begin maart en meer informatie hierover zal ook binnenkort volgen op de site en social media.

26 mei
Hemelvaartstoernooi - Het inmiddels beroemde (of beruchte) toernooi op hemelvaartsdag. Waar de beste voetballers samen met doorgewinterde 'Kelderklassers' de strijd aan gaan op ons mooi sportpark. De dag waar voetbal bijzaak is en gezelligheid voorop staat. Wil je hieraan deelnemen? Zorg dat je een team van circa 14/15 mannen en/of vrouwen bij elkaar hebt en meld je aan.

Daarnaast is er elke 2e vrijdag van de maand nog weer klaverjassen & jokeren in de kantine. Deze avond begint altijd om 20:00 uur.

Genoeg activiteiten de komende periode. Van elke activiteit zal er binnenkort meer informatie verschijnen op onze site & social media kanalen, maar dan kunnen de datums alvast vastgezet worden in jullie agenda.