Overhandiging trainingspakken

Afgelopen zaterdag was het moment daar waar de hele jeugd van v.v. Bergentheim naar uitgekeken had! De trainingspakken werden overhandigd aan de leiders. Eind vorig jaar zijn alle jeugdspelers heel erg druk geweest met het verkopen van krentenwegge voor een v.v. Bergentheim trainingspak. 
In totaal zijn er door ruim 200 spelers/speelsters 2200 krentenwegge verkocht wat een geweldig aantal is voor deze verkoopactie.

Alle trainingspakken waren door Prins Sport al netjes geordend per team waardoor de uitgifte heel erg soepel verliep. Alle leiders van de teams hebben zaterdagochtend netjes zijn/haar pakketje voor hun team afgehaald waardoor de jeugd er weer spik & span bij loopt op de trainingsavonden en zaterdagen. 

Namens Plus Alfring was Marthijn Alfring aanwezig om het eerste exemplaar te overhandigen aan twee jongens van de JO15-2. Dit team wordt namelijk ook gesponsord door Plus Alfring.

Er komt nog een mogelijkheid om het trainingspak te personaliseren maar hierover hopen wij jullie in de loop van komende week over te informeren.

Wij willen Plus Alfring & Prins Sport bedanken voor de samenwerking en het meedenken met het uitdelen van de krentenwegge & trainingspakken!