Corona update 21-12

De komende vier weken, vanaf 19 december tot en met vrijdag 14 januari 2022, gelden er extra maatregelen vanwege het coronavirus. Buitensportlocaties, zoals ons sportpark, mogen nog wel geopend zijn tussen 05.00 en 17.00 uur, maar hierbij gelden strenge regels. We zetten ze op een rijtje.

Wat wel mag
- Voor volwassenen vanaf 18 jaar is sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand, exclusief trainer
- Voor kinderen tot en met 17 jaar zijn trainingen en wedstrijden onderling met teams van de eigen club toegestaan. Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden

Maatregelen
- v.v. Bergentheim heeft besloten dat het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten tot en met 14 januari 2022
- De competitie ligt tot die tijd stil, ook vriendschappelijke duels tegen andere clubs zijn niet toegestaan
- Wil je trainen of een onderlinge wedstrijd spelen? Dat kan vanaf maandag 3 januari 2022. Dan dien je dit aan te vragen via de co√∂rdinator Anja Steen. Trainen op eigen initiatief is niet toegestaan!
- Trainingen en onderlinge wedstrijden dienen plaats te vinden tussen 05.00 en 17.00 uur

Naast bovenstaande maatregelen verwijzen wij je bij vragen en/of opmerkingen naar de algemene richtlijnen van de overheid.

Wederom bedankt voor je begrip en medewerking en allen goede feestdagen toegewenst.