Plus Alfring voorziet alle jeugdleden van een trainingspak én...

Plus Alfring voorziet alle jeugdleden van een trainingspak én verlengt sponsorcontract met 5 seizoenen!


De contracttekening heeft onlangs plaatsgevonden met Marthijn Alfring (Plus Alfring) en Hans Pullen namens de sponsorcommissie. Door de verlening van dit contract blijft Plus Alfring zichtbaar binnen en buiten de vereniging, in diverse uitingen zoals; tenuesponsoring, reclamebord, en meer. Wij willen Plus Alfring heel hartelijk danken voor de verlening van het contract, de steun van de afgelopen én de komende jaren! 


Maar als “kers op de taart” in dit contract, voorziet Plus Alfring alle jeugdleden van een trainingspak! Zo hebben alle jeugdteams een uniforme uitstraling, uiteraard voorzien van Plus Alfring logo. In combinatie met het nieuwe sponsorcontract, is er tevens een verkoopactie gehouden waar ook nog eens de volledige opbrengst naar de vereniging is gegaan.


Deze verkoopactie was een groot succes! In totaal hebben ruim 200 jeugdspelers (kabouters t/m JO19-1) gezamenlijk 2200 pakjes krentenwegge verkocht. Deze zijn afgelopen donderdag (bijna) allemaal opgehaald. Waarvoor een groot compliment voor iedereen dat het zo soepel kon verlopen met het ophalen. 


De JO11-1 hebben als team het meeste geld opgehaald. Ze hebben namelijk 296 pakjes verkocht! 


De beste individuele verkopers waren:

Arne Lozeman van de JO13-1 met 75 pakjes

Diede Raué van de JO11-1 met 64 pakjes 

Liam Stoeten van de JO11-1 met 46 pakjes