v.v. Bergentheim - v.v. Mariënberg via live stream?

Het kabinet heeft afgelopen vrijdag helaas besloten dat supporters niet meer welkom zijn bij voetbalwedstrijden. Net nu de kanaalderby op het programma staat over circa 1,5 week is dat natuurlijk hartstikke jammer want het is vaak een wedstrijd met volop strijd tot aan de laatste centimeter. 

Namens de PR-commissie willen wij proberen een live stream op te zetten zodat iedereen toch de wedstrijd kan volgen. Alleen hebben wij (helaas) geen camera tot onze beschikking & zijn wij allen ook nog eens voetballende leden. 

Daarom doen wij de volgende oproep:

  • Heb jij een video camera? En zou jij de wedstrijd v.v. Bergentheim - v.v. Mariënberg willen filmen? 

Dan zoeken wij jou! Heb je alleen een camera maar wil jij niet filmen? Maar wil jij jouw camera wel beschikbaar stellen? Dat mag ook, dan zijn wij op zoek naar iemand die de camera wil bedienen.

Wij zullen alle voorbereidingen treffen, zoals het opzetten van de stream, de internet verbinding aanleggen en zorgen voor kopje koffie. 

Mocht je interesse hebben en/of een camera in jouw bezit hebben en deze beschikbaar willen stellen of dat jij zelf gaat filmen? Schiet dan één van de leden van de PR-commissie aan, of stuur ze een berichtje of mail naar: pr@vvbergentheim.nl