Drie nieuwe ereleden bij de v.v. Bergentheim

Afgelopen maandagavond, 1 november, werden tijdens de ledenvergadering van de  voetbalvereniging Bergentheim 3 leden tot erelid benoemd.  


Henk Steen, Bertus Hultink en Hans Schipper kregen deze eretitel voor wat zij voor de voetbalclub gedaan hebben en nog steeds doen. Henk en Bertus zijn al decennia wekelijks op het voetbalveld te vinden. In de week om allerlei klussen te doen samen met andere vrijwilligers en op zaterdag om iedereen van een bakje thee of limonade te voorzien. Zonder hen en andere vrijwilligers zou het sportpark er niet zo tiptop uitzien. 


Hans Schipper is ook al jaren aan de club verbonden, eerst als speler van het eerste, later in bestuursfuncties en daarnaast vele jaren als sponsor namens Bakkersland/Brood.net. Mede dankzij zijn bijdragen heeft de club zich kunnen ontplooien tot wat het nu is. We hopen dat we nog jaren van hun inzet gebruik kunnen maken.


Verder is op deze avond ook het nieuwe verenigingsplan gepresenteerd. De voorzitter Bert Nijenhuis lichte de plannen voor de toekomst toe en overhandigde het 1e exemplaar aan Albert Jan Rosink, erelid van de vereniging.