Bergentheim degradeert naar de 4 e klasse.

Het einde van het seizoen eindigde voor Bergentheim in mineur. De wedstrijd begon onder leiding van scheidsrechter Jeroen Frei nog redelijk goed voor Bergentheim. De eerste 10 minuten werden er enkele kansen bij elkaar gespeeld. In de 10 e minuut gaf de keeper van Marienberg na een aanval van Bergentheim een lange bal naar voren die goed werd opgepakt door Rolf Hofsink. Rolf lobte de bal over Karel daarmee de 0-1 makend voor Marienberg. Hierna kwam Marienberg beter voor de dag en speelde Bergentheim slordig.

De 2 e helft veranderde er niet veel, Remco knalde de bal nog hard op de lat maar verder kreeg Bergentheim niet veel kansen. In de 68 e minuut kwam Marienberg zelfs op 0-2 na een goed vrij gespeelde bal. Bergentheim wisselde nog een paar spelers en probeerde van alles om nog terug te komen maar het resulteerde niet in doelpunten. In de extra tijd maakte Roy Doek nog een 2 e goal en bepaalde daarmee de eindstand op 0-3.

Dit betekent dat we volgend seizoen in de 4 e klasse gaan spelen. Waarvan acte!